Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър 7/8 твШефът на рекламна компания с 65 служители

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър 7/8 твШефът на рекламна компания с 65 служители
Коментари Харесай

Шеф на фирма: Да дойдат с джипката да размахат среден пръст на моите 65 служители, както го размахаха на мен

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър 7/8 тв

Шефът на рекламна компания с 65 чиновници Радослав Бимбалов описа по телевизия 7/8  как е бил отритнат по програмата за подкрепяне на дребния и междинен бизнес в България по време на огромните обещания за помощ в Ковид-кризата: 

" Миналата година след първия локдаун огромна част от нашите клиенти на рекламната ни компания претърпяха доста компликации, бяха затворени, стопираха заплащанията и към нас. Ние сме 65 индивида и не съкратихме нито един чиновник. 

Решихме да аплайваме по една стратегия за помощ към междинните предприятия, тъй като отговаряме на всички условия. Включихме се, кандидатствахме, бяхме утвърдени, подадохме документи и зачакахме. Но - ни новина ни кост. Нашите финансисти решиха да попитат какво става, само че никой не отговаряше на нашите запитвания. Само " ще ви уведомим " споделяха.

След няколко месеца получихме отвод - изхвърлиха ни от програмата и с двете ни компании. Те били 3 етапи - подаваш документи, в случай че те одобрят, тогава минаваш нататък. 

Ние бяхме утвърдени и можеха да ни кажат да изправим нещо, в случай че толкоз не е била наред документите. Според мен това е преднамерено в действителност. Решили са да отрежат или тъкмо нас, или преднамерено режат бизнеса от поддръжка. За тях тази сума е нищо, само че за моя бизнес е доста - 150 000 за едната компания и 122 000 - за другата. За нас бяха значими, тъй като сме самостоятелна частна акция.

Тръгнали сме от нищото и от 6 сме станали 65 индивида, работим за големи марки, само че сега страдаме поради нашите клиенти. Успяхме с ограничения да оцелеем до тук. Всички тези 65 индивида имат фамилии. Успяхме да не понижим състава. В тези месеци, в които работихме, сме възнамерявали 2021 година, разсъждавайки с някаква помощ от Европа, само че се оказа, че не е по този начин. Навсякъде парадират, че оказват помощ на бизнеса. Където върви джипката, все това повтарят. Да дойдат на тези мои 65 индивида да размахат междинен пръст, както го размахаха на мен. " - прикани вайбър-гостът на предаването " Студио Хъ " по телевизия 7/8. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР